33.9 C
Pýrgos
Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

“Warrior Night IV”: Έλληνες και Ρωμαίοι «μονομάχοι» έκοψαν την ανάσα!

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Η μεγάλη επιστροφή της Ηλείας στο mainstream των μαχητικών event, ήταν όπως ακριβώς την ονειρεύονταν και οι πιο φανατικοί φίλοι των «δυνατών» σπορ. Το «Warrior Night IV», δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλα event της Αθήνας ή της Ρώμης.

Ήταν τέτοιο, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους Έλληνες, όσο και στους Ιταλούς αθλητές. Βλέπετε για πρώτη φορά το Warrior Night, είχε διεθνή χροιά, με την συμμετοχή τριών Ιταλών πρωταθλητών, αθλητών του διάσημου προπονητή και προμότερ Τζανλούλα Κολονέζε. Η άλλη καινοτομία του Warrior Night ήταν ότι για πρώτη φορά αθλοθέτησε ζώνη Muai Thai, την οποία κατέκτησε ο Αθηναίος Κώστας Σαρκιρής, υποτάσσοντας τον Ρωμαίο Βαλέριο Γκιόνα με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Γιάννης Μανουηλίδης και Χρήστος Μαργαρώνης, μονομάχοι της ζώνης WN στο Kick Boxing.

Ο Κώστας Σαρκιρής, με τον Βαλέριο Γκιόνα, τους προπονητές τους και τον Κώστα Παλούμπη, εκ των χορηγών της διοργάνωσης, Caffé Danesi και Caffé Essse

Στα πρόσωπα της βραδιάς, ήταν ο Γιάννης Μανουηλίδης, ο οποίος στα 63κ. νίκησε τον Χρήστο Μαργαρώνη με απόφαση κριτών, κατακτώντας την ζώνη Warrior Night. Όπως είπαμε το main event φέτος είχε και κάτι καινούργιο. Και ήταν η ζώνη Warrior Night στο Μουάι Τάι και στα 58κ., όπου αγωνίστηκαν ο Βαλέριο Γκιόνα (Ρώμη), με τον Κώστα Σαρκιρή (Αθήνα), με τον Σαρκιρή να νικά με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Φέτος, στην τέταρτη έκδοση του Warrior Night, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ξένοι αθλητές. Πέρα από τον Γκιόνα, αγωνίστηκαν άλλοι δυο Ιταλοί. Ο Κριστιάν Σεραφίνι από τη Ρώμη απέναντι στον Δημήτρη Παπαδόπουλο από την Αθήνα με όρους Κ1 (67κ.) με νικητή τον Παπαδόπουλο με απόφαση κριτών. Ο τρίτος Ιταλός ήταν ο Τζορντάνο Στέλα από τη Ρώμη, με αντίπαλο τον Δημήτρη Γουρνάκη, από την Αθήνα, σε αγώνα Μουάι Τάι, με νικητή τον Ρωμαίο Στέλα με απόφαση κριτών, για τα 57κ..

Βεβαίως, η οργάνωση, η σημασία στη λεπτομέρεια, ήταν τα στοιχεία που έκλεψαν τις καρδιές των διαγωνιζομένων, αλλά και των πολλών θεατών. Το Warrior Night, το οποίο είχε λείψει από την Αμαλιάδα για δυόμισι χρόνια, ήταν σαν να μην έλλειψε μια μέρα. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», τόσο το Σάββατο στο Central Café Bar, στη ζύγιση και παρουσίαση των αθλητών, όσο και την Κυριακή στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Οι ζώνες WN και τα έπαθλα

Η Ευαγγελία Ανυφαντή, ξεχώρισε με το μοναδικό στιλ της, σε μια ακόμα παρουσίαση ενός Warrior Night.

Ο προπονητής των Ιταλών αθλητών, Τζανλούκα Κολονέζε, αρχηγός της αποστολής και ένας από τους μεγαλύτερους προμότερ μαχητικών αγώνων στη γειτονική χώρα, σχολίασε με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση, η οποία ήταν άψογη, με ομάδα τσιρλίντερς να συνοδεύει τους αγώνες, αλλά και δυο παρουσιάστριες, την Ευαγγελία Ανυφαντή και Έλενα Κολλάρου, να βάζουν τη δική τους «σφραγίδα». Η σημασία είχε δοθεί στην κάθε λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα η ομαλή διαδοχή από τον έναν αγώνα στον άλλο, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οι αθλητές γνώριζαν με ειδικά καρτελάκια πότε είναι η σειρά τους ώστε να ξεκινήσουν προθέρμανση. Οι θέσεις των VIP με εισιτήρια σε προσιτή τιμή, με τραπέζια μέσα στο γήπεδο προσέφεραν την άριστη θέα του ρινγκ, με τους θεατές να βιώνουν σχεδόν… εξ’ επαφής τις σκληρές μάχες, με συνοδεία αναψυκτικών, κρασιών και ξηρών καρπών! Και βέβαια, οι εθνικοί ύμνοι Ελλάδας και Ιταλίας προς τιμήν των αθλητών στους διεθνείς αγώνες, ο «Ύμνος Εις την Ελευθερίαν» και το «Fratelli D’Italia», χάρισαν το δικό τους «χρώμα», με την ατμόσφαιρα να δονείται φυσικά στο κλειστό όταν ακούστηκε ο ελληνικός ύμνος.

Η Έλενα Κολλάρου, μας έβαλε στο.. ρυθμό των μεγάλων αναμετρήσεων.

Οι μαζόρέτες ανέβασαν τους… παλμούς των θεατών!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε 19 αγώνες, με τη συμμετοχή 38 αθλητών, από την Αθήνα, την Πάτρα, το Αίγιο, το Αγρίνιο, την Καλαμάτα, φυσικά την Αμαλιάδα, αλλά και τη Ρώμη όπως προαναφέραμε. Ένα υπερθέαμα τεσσάρων και πλέον ωρών, το οποίο είχε λείψει από την Αμαλιάδα και ας ελπίσουμε να μην λείψει ξανά στο μέλλον για πολύ.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα