ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Waterpolo Camp: «Παιχνίδι για τα παιδιά, αλίευση ταλέντου για τους προπονητές»


Την ψυχαγωγία και το παιχνίδι από την πλευρά των παιδιών, μέσα από απλές ασκήσεις με τη μπάλα μέσα στο νερό, αλλά και τον εντοπισμό των παιδιών που έχουν ταλέντο από τους ανθρώπους του Επειού, έχει σαν στόχο το καμπ του συλλόγου που θα διεξαχθεί αύριο.

Όλα είναι έτοιμα για το καμπ που διοργανώνει ο ηλειακός σύλλογος της υδατοσφαίρισης και προσφέρει δωρεάν σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας, στις ηλικίες από 6-14 ετών. Μια προσφορά του Επειού στη νεολαία και τα παιδιά, μια μοναδική ευκαιρία για κάθε παιδί να λάβει μέρος και να παίξει, αλλά ταυτόχρονα να διδαχθεί και τα μυστικά του Πόλο.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος υδατοσφαίρισης του Επειού, Λάμπρος Αναστασόπουλος, το καμπ αυτό, είναι δοκιμαστικού χαρακτήρα και έχει στόχο να “αλιεύσει” παιδιά με ταλέντο στο άθλημα
«Το water polo camp, είναι για αθλητές αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-14 ετών και θα είναι δοκιμαστικού χαρακτήρα, για να “αλιεύσουμε” ταλέντα που θα επανδρώσουν τις ακαδημίες μας και τις ηλικιακές αγωνιστικές μας ομάδες. Στη διάρκεια του camp θα συμμετέχουν και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Επειού, όπου θα διδάξουν στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος», ανέφερε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος.
Το καμπ, αρχίζει αύριο στις 13:00 και θα διαρκέσει δυο ώρες. Θα περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις στην πισίνα κολυμβητικές και στην πορεία με τη μπάλα στο τερέν του πόλο. Εκεί θα γίνει στο τέλος και επίδειξη αγώνα, εσωτερικού διπλού μεταξύ των παικτών της ανδρικής ομάδας.