ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα-Πελόπιο 4-0: Ανέβασε στροφές στην επανάληψη


Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η Δόξα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πέλοπα Πελοπίου, επικρατώντας με 4-0 και περιμένοντας αύριο από τον Αλφειό να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αίαντα. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους οι Αετοί, δεν είχαν πρόβλημα, άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό, πράγμα που απλοποίησε την κατάσταση στο νιοστό βαθμό.

 

Το σκορ άνοιξε ο Θανάσης Καλογερόπουλος με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας, με την οποία εκμεταλλεύτηκε τη διαγώνια πάσα του Ιωάννου και σκόραρε τελειώνοντας με σουτ πάνω στην κίνηση. Το 2-0 έγινε στο 55΄με ωραίο συνδυασμό του Κουλούρη με τον Παπαδάτο, για να σκοράρει ο δεύτερος. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 60΄ο Παπαδάτος έπειτα από ασίστ του Καλογερόπουλου, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με πολύ ωραία σέντρα του Μπλετσάκη και τελείωμα του Τσιρίκου με το τακουνάκι, στο γκολ το οποίο αποτελεί αναμφίβολα το χαϊλάιτ της αγωνιστικής. Η Δόξα σε γενικές γραμμές είχε ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, το ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, ο 15χρονος Ανδρέας Σαπουντζάκης, γέννημα-θρέμμα της Δόξας και γιος του βετεράνου άσου της Δόξας Τάσου Σαπουντζάκη. Επίσης, ήταν το δεύτερο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Κάτσενος, μετά τη μακρόχρονη απουσία του από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Δόξα: Κανελλόπουλος (70΄Παναγόπουλος), Ιωάννου, Μπλετσάκης, Πυρρής, Κάτσενος (64΄Σάμαρης), Τσιρίκος, Κουλούρης, Σαπουντζάκης (46΄Μηλαδόπουλος), Καλογερόπουλος, Παπαδάτος (62΄Φωτόπουλος), Βασιλόπουλος.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Μπίρμπας, Χριστόπουλος, Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Τζάρο, Μπακόπουλος, Π. Κακόγιαννος, Ηλ. Κακόγιαννος, Σπυρόπουλος (55΄Μήλιος).