Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

«Ουδέν νεώτερο» με τη λειτουργία του διυλιστηρίου φράγματος Πηνειού!

spot_img

«Ουδέν νεώτερο» με τη λειτουργία του διυλιστηρίου φράγματος Πηνειού!Παραλαβή του έργου ύδρευσης από το διυλιστήριο φράγματος Πηνειού, θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Το σημαντικό αυτό έργο βρίσκεται ανενεργό από τον περασμένο Γενάρη, με αποτέλεσμα να προκύπτουν δυσχέρειες για τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου οι ανάγκες  για ύδρευση αυξάνουν στο κατακόρυφο.

Για να λειτουργήσει το διυλιστήριο θα πρέπει να διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβου που θα έχει την επιμέλεια για την παροχή ρεύματος, χημικών κ.α.

Κάτι τέτοιο όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο,  λόγω των σημαντικών οφειλών  που υπάρχουν προς το Σύνδεσμο Ύδρευσης «Πηνειός», με συνέπεια να μην έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής αν και πότε θα λειτουργήσει το διυλιστήριο…

Μέχρι τώρα πάντως οι ανάγκες ύδρευσης τόσο στο δήμο  Ήλιδας καλύπτονται από το δίκτυο Κακοταρίου, που ωστόσο έχει υποστεί αλλεπάλληλες ζημιές με τελευταία αυτή που προκλήθηκε πρόσφατα μεταξύ Εφύρας –Σιμόπουλου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα