ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Ο δήμαρχος Πύργου… απασφάλισε: «Οι πουθενάδες και οι τιποτένιοι δεν χωράνε στον δημόσιο βίο» (βίντεο)


«Χείμαρρος» ο δήμαρχος Πύργου, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, απαντώντας στα ζητήματα «ηθικής τάξης» και «διαφάνειας» που του τέθηκαν το προηγούμενο διάστημα από μερίδα της αντιπολίτευσης κ.α.

«Η ανωμαλία και η μιζέρια έχει χτυπήσει ταβάνι στην πόλη αυτή» τόνισε και συνέχισε: «Τους μίζερους, τους κακεντρεχείς, τους περιθωριακούς, οι οποίοι κάνουν τον Εισαγγελέα επί παντός επιστητού τους χτυπάμε στα ίσα. Και έχουν ηττηθεί. Στα μεγάλα ζητήματα διαφάνειας που βάλανε είμαστε νικητές παντού, αλλά δεν τους συμφέρει να μιλήσουν. Είναι συναλλασσόμενοι, μικρούληδες και κάνουν την πάπια».

Σε άλλο σημείο, ο δήμαρχος Πύργου είπε: «Πάρτε το κουβαδάκι σας και αλλού θα σας πνίξω στη λάσπη που πετάτε. Δεχόμαστε την πιο σκληρή κριτική σε πολιτική επίπεδο αλλά σε περίπτωση λάσπης, ηθικής τάξης δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Προσέξτε εσείς που με τα αμαρτήματά σας έχετε γράψει εγκυκλοπαίδεια».

Τέλος ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Αυτή η πόλη πρέπει να αποκτήσει αξιοπρέπεια. Πρέπει να πρωταγωνιστήσουν οι υγιείς δυνάμεις. Τα βαρίδια του παρελθόντος, οι λασπίτες, οι πουθενάδες και οι τιποτένιοι δεν μπορούν να πρωταγωνιστούν στον δημόσιο βίο. Αυτή είναι μια παρτίδα τελειωμένη την οποία θα αποτελειώσουμε εμείς».

 

«Είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε έργο»  

 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της Πανεπιστημιακής Σχολής στον Πύργο και ειδικά στο ΤΕΦΑΑ, επισημαίνοντας ότι ο Πύργος «Αξίζει μια τέτοια σχολή», φέρνοντας το θέμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής.

Παράλληλα, ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στην υλοποίηση του 10% των έργων του Τεχνικού Προγράμματος κάθε χρόνο στα Δημοτικά Διαμερίσματα, με λίστα μηχανικών αναδόχων, χωρίς κωλυσιεργίες αφού τα έργα τα «τρέχουν» από τον δήμο κ.α., αναφέρθηκε σε συνεργασία με φορείς όπως τη ΔΕΠΑΝ κ.α.

«Είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε έργο» ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος χαρακτηριστικά.