ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: «Βαριά» τα πόδια από την προετοιμασία

  • 20
    Shares

«Δεν βγάλαμε κανένα στοιχείο», είπε ο Μίκι Τσίρκοβιτς σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Αχαϊκή, αποτυπώνοντας ανάγλυφα την εικόνα του Παμβουπρασιακού, ο οποίος έδειξε φανερά ανέτοιμος, αλλά και αρκετά «βαρύς», από τις προπονήσεις της προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε ότι οι Ταύροι ξεκίνησαν πιο αργά τις προπονήσεις και σε συνδυασμό με την αναβολή τριών εβδομάδων της προετοιμασίας, το πρόγραμμα έχει αναπροσαρμοστεί.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Με άλλα λόγια, η ομάδα δεν έχει περάσει ακόμα στο στάδιο του λεγόμενου φρεσκαρίσματος. Και επιπλέον, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα είναι ανέτοιμοι. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ξεκίνησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, στο αρχικό σχήμα. Αυτό, σε συνδυασμό ότι και άλλα από τα λεγόμενα βασικά στελέχη, απέχουν πολύ ακόμα από τα επιθυμητά επίπεδα, παρουσιάζουν ένα σύνολο σε αυτά τα πρώτα φιλικά, το οποίο απέχει πολύ από τα συνήθη στάνταρντ αυτής της ομάδας.

Το ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο Μίκι Τσίρκοβιτς διαθέτει μια πλειάδα έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με την κατάλληλη διαχείριση, στο σωστό χρόνο, θα μπορέσουν πιο γρήγορα να επανέλθουν και να προσφέρουν αυτά που μπορούν. Επίσης, ένα άλλο θετικό σκέλος της προετοιμασίας αυτής, είναι το γεγονός ότι ο Σέρβος έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, για τους οποίους μέχρι να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, θα έχει αποκρυσταλλώσει την εικόνα του γι΄αυτούς και θα μπορέσει με μεγαλύτερη ευκολία να τους εντάξει μέσα στο σχήμα.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι στο χθεσινό φιλικό της Κάτω Αχαγιάς, δεν αγωνίστηκαν καθόλου για τον Παμβουπρασιακό οι Βαζ, Παναγάκης και Φερεκίδης για προληπτικούς λόγους, ενδεικτικό και αυτό ότι ο Τσίρκοβιτς δεν θέλει να πιέσει τις καταστάσεις και στόχος του είναι να έχει όλους τους παίκτες του υγιείς και έτοιμους στην πρεμιέρα της 11ης Νοεμβρίου στην Πάτρα απέναντι στη Θύελλα, σε διάστημα ενός μήνα ουσιαστικά από σήμερα.

 

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΟΒ 


  • 20
    Shares