Τα 10 καλύτερα ανδρικά επαγγέλματα της εποχής

Μια λίστα με τα καλύτερα επαγγέλματα της χρονιάς διαμορφώθηκε με βάση κριτήρια όπως οι οικονομικές αποδοχές, η ζήτηση στην αγορά εργασίας, η δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης κ.λπ.

Η συγκεκριμένη λίστα διαμορφώνεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το money-USnews και παρουσιάζει 100 συνολικά επαγγέλματα που είναι δημοφιλή την κάθε χρονιά για άντρες και γυναίκες. Και φέτος στις πρώτες θέσεις της λίστας συναντάμε πολλά ιατρικά (και παραϊατρικά) επαγγέλματα και συγκεκριμένα οι ειδικότητες που σχετίζονται με την στοματική υγεία και φυσικά παραμένουν ψηλά στα λίστα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ παρατηρούμε πως τα οικονομικά, νομικά και διοικητικά επαγγέλματα έχουν υποχωρήσει. Για παράδειγμα επαγγέλματα όπως managers έχουν υποχωρήσει κάτω από την 19η θέση της λίστας, ενώ οι δικηγόροι βρίσκονται πλέον στην 33η θέση.

Δείτε ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα “ανδρικά επαγγέλματα” (ως ανδρικά επαγγέλματα εμφανίζονται αυτά που είναι περισσότεροι οι άντρεςπου τα εξασκούν τις ΗΠΑ  έναντι των γυναικών) στη φετινή λίστα

 

1. Προγραμματιστές – Δημιουργοί software

2. Οδοντίατρος

3. Ορθοδοντικός

4. Στατιστικός αναλυτής

5. Παιδίατρος

6. Γυναικολόγος – μαιευτήρας

7. Χειρούργος Οδοντίατρος

8. Παθολόγος

9. Φυσιοθεραπευτής

10. Αναισθησιολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.