Τεχνικές παρεμβάσεις για πτώση της στάθμης του νερού στο αντλιοστάσιο Μακρισίων

spot_img

Προτεινόμενα

Τεχνικές παρεμβάσεις γίνονται  πλησίον από το αντλιοστάσιο Μακρισίων, προκειμένου να κατέβει η στάθμη των υδάτων και να επισκευαστεί η μία εκ των δύο αντλιών που δεν λειτουργεί, μετά  την επιτόπια επίσκεψη που έκανε στην περιοχή ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Ο κ. Γεωργιόπουλος  πήγε  στην περιοχή συνοδευόμενος από το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Ηλείας κ. Μιχ. Καλογερόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσει επακριβώς την κατάσταση  από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στην περιοχή, λόγω της μη λειτουργίας του αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ.

Οι παρεμβάσεις γίνονται  στο τεχνικό που περνάει κάτω από την επαρχιακή οδό Μακρισίων-φράγματος Φλόκα, προκειμένου ν’ αποσυμφορηθεί η περιοχή από τα ύδατα,  των οποίων έχει ανέβει ανησυχητικά η στάθμη τους.

Στο μεταξύ  το αντλιοστάσιο βρίσκεται εκτός λειτουργίας, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στους  κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι το Σάββατο το βράδυ προχώρησαν σε λαϊκή συνέλευση στην τοπική κοινότητα προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα