Νικητής από την πρώτη Κυριακή ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος!

spot_img

Προτεινόμενα

«Εσείς ποιον θα εμπιστευόσασταν για να σας χτίσει το σπίτι; Έναν δάσκαλο, έναν γιατρό ή έναν εργολάβο; Γιατί ο δήμος είναι το σπίτι μας» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος, την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Γαστούνη. Μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που παρόμοιά της δεν έχει γνωρίσει η περιοχή εδώ και χρόνια, εξασφαλίζοντας στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και τον συνδυασμό του «Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού» τη νίκη από τη πρώτη Κυριακή!

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος μίλησε λίγο και από «καρδιάς» αφού το πρόγραμμά του το έχει ήδη παρουσιάσει σε όλες τις προηγούμενες συγκεντρώσεις του συνδυασμού του. Αυτή τη φορά μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της «Νέας Εποχής». Μοιράστηκαν με τον κόσμο που είχε «πλημμυρίσει» την κεντρική πλατεία της Γαστούνης τις σκέψεις τους, τα οράματά τους, τις ανησυχίες τους, τις ιδέες τους. Χωρίς να τάξουν αφού, κανένας τους δεν είναι «επαγγελματίας υποψήφιος».

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο της βραδιάς ήταν, η επίσης «από καρδιάς», ομιλία στήριξης προς το πρόσωπο του Πάνου Θεοδωρακόπουλου και τον των υποψηφίων του συνδυασμού του από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο Παπαδόπουλο.

«Απόψε θα κοιμηθώ και εγώ στο σπίτι μου. Σε ένα σπίτι που δεν είναι συνδεδεμένο με την αποχέτευση, σε ένα σπίτι που δεν έχει καθαρό στις βρύσες του» είπε ο Αρχιμανδρίτης π. Βενέδικτος Παπαδόπουλος με τον κόσμο να μην σταματά να χειροκροτεί, ακούγοντας «αλήθειες».

Όλη η πλατεία ήταν μια μεγάλη γιορτή. Μια μεγάλη γιορτή νίκης για τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο και τους υποψήφιους της «Νέας Εποχής».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα