Όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου: «Εγκαταλελειμμένοι οι πολύτεκνοι από την πολιτεία»

spot_img

Προτεινόμενα

Ο σπουδαίος ρόλος που επιτελούν οι πολύτεκνοι στην κοινωνία μας, επισημάνθηκε στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων, για τη βράβευση των νέων φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών.

Ωστόσο στην εκδήλωση που έγινε στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας ασκήθηκε κριτική στην επί σειρά ετών εγκατάλειψη των πολύτεκνων από την πολιτεία, ενώ συγχρόνως  υπογραμμίστηκε η προσφορά της Ι. Μητρόπολης Ηλείας προς τις πολυμελείς οικογένειες.

Η πρόεδρος του συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου  κ. Μαργαρίτα Ηλιοπούλου στη διάρκεια ομιλίας της αφού ευχήθηκε  στους νέους καλές σπουδές αλλά και μετέπειτα επιτυχημένη σταδιοδρομία, δήλωσε ότι οι πολύτεκνοι έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

Για το λόγο αυτό άλλωστε  άσκησε κριτική στο γεγονός της μικρής παρουσίας εκπροσώπων στο κοινοβούλιο αλλά και στους δήμους καθώς και σε άλλους φορείς.

Με τη σειρά του ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος  ευχήθηκε καλή χρονιά,  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στους νέους και σε όλους τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας συγχρόνως τη διαρκή στήριξη της Ι. Μητρόπολης και του κ. Γερμανού στους πολύτεκνους.

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας και η βράβευση των νέων φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών από την ευρύτερη περιοχή, που εισήλθαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν των παρευρισκόμενων στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Π.Ε. Ηλείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα