• ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • Εξώδικη καταγγελία στις Εισαγγελικές Αρχές για τον θάνατο του Νίκου Λυμπερόπουλου

Εξώδικη καταγγελία στις Εισαγγελικές Αρχές για τον θάνατο του Νίκου Λυμπερόπουλου

Εξώδικη καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, τον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένεται να επιδώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Νίκου Λυμπερόπουλου, κ. Νίκος Αντωνιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού και πατέρας ενός μικρού παιδιού «έφυγε» στις 30 Μαρτίου, στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλευόταν με Covid-19. Η τραγική αυτή εξέλιξη συντάραξε το πανελλήνιο καθώς, πριν από περίπου 20 μήνες, είχε «φύγει» και ο πατέρας του 41χρονου.

Από εκείνη τη στιγμή η οικογένειά του έχει επιδοθεί σε έναν πραγματικό «αγώνα» για να μάθει την αλήθεια για τα αίτια του θανάτου του άτυχου 41χρονου.

 

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλεύτηκε και απεβίωσε ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος, και δικαιολογούν  την απόφασή μας να καταθέσουμε την μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και να ζητήσουμε την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, εκτίθενται στο κείμενο της εγκλήσεώς μας, το στοιχείο δε εκείνο που, μεταξύ των άλλων, κυρίως επιβάλλει την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, είναι το γεγονός ότι ενώ είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου την 30.3.2021, και ενώ ο θανών και τότε ακόμα νοσηλευόμενος Νικόλαος Λυμπερόπουλος είχε οξυγόνο στο 99, όπως αποδεικνύεται από οπτικό υλικό που ο ίδιος απέστειλε στην αδελφή του Ελένη Λυμπεροπούλου κατά τον κρίσιμο χρόνο, αίφνης ενημερώθηκα η 2η εξ ημών ότι γίνεται διασωλήνωσή του, εν συνεχεία δε, και ενώ αμφότερες μετέβημεν στο νοσοκομείο προκειμένου να επιμεληθούμε και να υπογράψουμε για την μεταφορά του στο Ρίο, αφού ο διευθυντής της αντίστοιχης εκεί κλινικής ζήτησε την μεταφορά του ακόμη και μετά την διασωλήνωσή του, μας γνωστοποιήθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του, πλην όμως σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου που ελάβαμε την επομένη μέρα (Σχετικό υπ’ αριθμ. 1), ο θάνατος επήλθε τρία περίπου τέταρτα της ώρας μετά την αναγγελία του σε μας!

Επομένως, ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος ήταν εν ζωή όταν μας ανακοινώθηκε  ο θάνατός του!

Η μεταφορά του όμως στο Ρίο είχε ήδη ματαιωθεί…

Εν ολίγοις, μέσα σε πολύ λίγη ώρα, και ενώ ήταν έτοιμη η μεταφορά του Νικολάου Λυμπερόπουλου  στο Ρίο, την οποία επιδιώξαμε και πετύχαμε ακριβώς λόγω των αθλίων και υπόπτων συνθηκών νοσηλείας του στον Πύργο, ο άνθρωπός μας διασωληνώθηκε και αμέσως σχεδόν μετά πέθανε. Ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή όχι απλώς επικοινωνούσε με την οικογένειά του και επιβεβαίωνε την καλή σε γενικές γραμμές κατάσταση της υγείας του, αλλά έστελνε γραπτά μηνύματα και οπτικό υλικό που επιβεβαίωνε κατά τα άνω την καλή αυτή κατάσταση της υγείας του.

Είναι δε γνωστές στην ιατρική κοινότητα, και όχι μόνον, οι προϋποθέσεις και τα επιστημονικά εκείνα δεδομένα που επιβάλλουν και μετά ταύτα νομιμοποιούν την διασωλήνωση, ως έσχατη ιατρική πράξη παροχής βοήθειας και διάσωσης ενός ασθενή. Το οξυγόνο είναι ένα εξ αυτών, μεταξύ άλλων, όπως όλως ενδεικτικά τα αέρια του αίματος. Το «99» όχι απλώς δεν δικαιολογεί την διασωλήνωση, ούτε μπορεί να γίνει η αποδεκτή η πτώση κατά 29 μονάδες μέσα σε ελάχιστα λεπτά (από 99 σε 70, όπως «ενημερωθήκαμε»), πολλώ μάλλον όταν η «πτώση» αυτή συμπίπτει χρονικά με την επικείμενη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του επεδίωξαν και πέτυχαν και με μεγάλη προσμονή ανέμεναν. Ούτε ο μέσα στα επόμενα λεπτά θάνατός του, ο οποίος παραπέμπει σε συνθήκες θανάτου από οξύ έμφραγμα ή εγκεφαλικό και σε καμία περίπτωση από αναπνευστικό ιό, όσο επικίνδυνο και αν η συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση επιστημονική κοινότητα επιμένει να μας τον παρουσιάζει. Και πολλώ μάλλον, επαναλαμβάνουμε, όταν ο θάνατός του επήλθε τελικά μετά την αναγγελία του σε μας.

Από την στιγμή όμως που κατατέθηκε η μήνυσή μας και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, άρχισε να γίνεται εμφανής η προσπάθεια των αρμοδίων ιατροδικαστικών και εισαγγελικών αρχών να εμποδίσουν την νεκροψία-νεκροτομή και να παρακωλύσουν το έργο της Δικαιοσύνης.

Την επομένη μέρα, 1.4.2021, σαν μακάβριο πρωταπριλιάτικο αστείο, λάβαμε γνώση του υπ’ αριθμ. πρωτ. 251/21/1.4.2021 εγγράφου της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Αγγελικής Τσιόλα, προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου (Σχετικό υπ’ αριθμ. 2), απευθυνόμενο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, με το οποίο ζητείται να μην διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή. Οι λόγοι που επικαλείται η κ. Τσιόλα είναι επιεικώς απαράδεκτοι η δε επιμονή της στην ματαίωση της νεκροψίας-νεκροτομής εν τέλει αυξάνει τις αρχικές υποψίες μας για τις συνθήκες νοσηλείας και πρωτίστως θανάτου του συζύγου και υιού μας αντίστοιχα.

Το βέβαιον είναι ότι σύμφωνα και με τα ανωτέρω, η ανάκληση της εντολής για την διενέργεια νεκροτομής στη σορό του συζύγου και υιού μας Νικολάου Λυμπερόπουλου, στερείται τόσο νομικής όσο και επιστημονικής βάσης, ενέχει δε τόσο πειθαρχική όσο και ποινική διάσταση, αφού παρακωλύεται σαφώς το έργο της Δικαιοσύνης και εμποδίζεται η πλήρης διερεύνηση των πραγματικών αιτιών θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ώστε εγείρονται σοβαρές ευθύνες για την τέλεση των εγκλημάτων της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας κατά τα άρθρα 259 και 239 του Ποινικού Κώδικα αντίστοιχα.

Βέβαιον είναι, τέλος, ότι η απόφαση ανάκλησης της εντολής για τη διενέργεια νεκροτομής είναι προϊόν ασκήσεως άνωθεν μεγάλης πίεσης προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, την στιγμή που οι υποψίες του κοινού, αφού η υπόθεση έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις, για τα πραγματικά αίτια θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ενισχύονται και εκ του γεγονότος, ότι το λογικό και αναμενόμενο εν προκειμένω θα ήταν η ίδια η κυβέρνηση, το νοσοκομείο Πύργου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, να επιδίωκαν την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να αποκλεισθούν οι εγκληματικές ευθύνες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου για τις συνθήκες νοσηλείας του Νικολάου Λυμπερόπουλου και αυτές πρωτίστως του θανάτου του, όπως αυτές προς το παρόν πλανώνται εκ της καταθέσεως και μόνο της μηνύσεώς μας, από τις δημοσιευθείσες πληροφορίες για τις συνθήκες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει πλέον γνωστές σε πολύ μεγάλο αριθμών πολιτών, εντός και εκτός συνόρων, προκύπτουν δε και εκ της διαφοράς και μόνο μεταξύ του χρόνου της αναγγελίας του θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου και του βεβαιωθέντος στο ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου χρόνου που αυτός επήλθε, ενώ είναι σφόδρα πιθανόν να ενισχυθούν οι υποψίες αυτές και από το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου του».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και αυτό των αστοχιών  της σημερινής δημοτικής αρχής

‘ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’ Ουτοπία η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της Αμαλιάδας Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και …

Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! – «Προστατεύστε τους ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο!!!»

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Υπ. Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! Το θέμα της …

Από τους πολίτες με Δήμο ισχυρό-συγκροτημένο για τους πολίτες!…(βίντεο)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΤ TV Από …

Αναγνώριση – Στήριξη – Συμπόρευση: Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ Αναγνώριση – Στήριξη  –  Συμπόρευση Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία …

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας

Οι έδρες ταξινομούνται ως εξής σε 6 – 2 – 1   «Ενιαίος Συνδυασμός Νέων Εμπόρων» Οι έξι Υποψήφιοι που …

Εκκενώνεται προληπτικά η Βάλμη – Πέρασε στην Ηλεία η μεγάλη πυρκαγιά

Εκκενώνεται προληπτικά η Βάλμη  – Πέρασε στην Ηλεία η μεγάλη πυρκαγιά Στην Ηλεία πέρασε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το …

Ροή ειδήσεων
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • Εξώδικη καταγγελία στις Εισαγγελικές Αρχές για τον θάνατο του Νίκου Λυμπερόπουλου

Εξώδικη καταγγελία στις Εισαγγελικές Αρχές για τον θάνατο του Νίκου Λυμπερόπουλου

Εξώδικη καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, τον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένεται να επιδώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Νίκου Λυμπερόπουλου, κ. Νίκος Αντωνιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού και πατέρας ενός μικρού παιδιού «έφυγε» στις 30 Μαρτίου, στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου νοσηλευόταν με Covid-19. Η τραγική αυτή εξέλιξη συντάραξε το πανελλήνιο καθώς, πριν από περίπου 20 μήνες, είχε «φύγει» και ο πατέρας του 41χρονου.

Από εκείνη τη στιγμή η οικογένειά του έχει επιδοθεί σε έναν πραγματικό «αγώνα» για να μάθει την αλήθεια για τα αίτια του θανάτου του άτυχου 41χρονου.

 

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι συνθήκες υπό τις οποίες νοσηλεύτηκε και απεβίωσε ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος, και δικαιολογούν  την απόφασή μας να καταθέσουμε την μήνυση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και να ζητήσουμε την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, εκτίθενται στο κείμενο της εγκλήσεώς μας, το στοιχείο δε εκείνο που, μεταξύ των άλλων, κυρίως επιβάλλει την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, είναι το γεγονός ότι ενώ είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου την 30.3.2021, και ενώ ο θανών και τότε ακόμα νοσηλευόμενος Νικόλαος Λυμπερόπουλος είχε οξυγόνο στο 99, όπως αποδεικνύεται από οπτικό υλικό που ο ίδιος απέστειλε στην αδελφή του Ελένη Λυμπεροπούλου κατά τον κρίσιμο χρόνο, αίφνης ενημερώθηκα η 2η εξ ημών ότι γίνεται διασωλήνωσή του, εν συνεχεία δε, και ενώ αμφότερες μετέβημεν στο νοσοκομείο προκειμένου να επιμεληθούμε και να υπογράψουμε για την μεταφορά του στο Ρίο, αφού ο διευθυντής της αντίστοιχης εκεί κλινικής ζήτησε την μεταφορά του ακόμη και μετά την διασωλήνωσή του, μας γνωστοποιήθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του, πλην όμως σύμφωνα με το ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου που ελάβαμε την επομένη μέρα (Σχετικό υπ’ αριθμ. 1), ο θάνατος επήλθε τρία περίπου τέταρτα της ώρας μετά την αναγγελία του σε μας!

Επομένως, ο Νικόλαος Λυμπερόπουλος ήταν εν ζωή όταν μας ανακοινώθηκε  ο θάνατός του!

Η μεταφορά του όμως στο Ρίο είχε ήδη ματαιωθεί…

Εν ολίγοις, μέσα σε πολύ λίγη ώρα, και ενώ ήταν έτοιμη η μεταφορά του Νικολάου Λυμπερόπουλου  στο Ρίο, την οποία επιδιώξαμε και πετύχαμε ακριβώς λόγω των αθλίων και υπόπτων συνθηκών νοσηλείας του στον Πύργο, ο άνθρωπός μας διασωληνώθηκε και αμέσως σχεδόν μετά πέθανε. Ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή όχι απλώς επικοινωνούσε με την οικογένειά του και επιβεβαίωνε την καλή σε γενικές γραμμές κατάσταση της υγείας του, αλλά έστελνε γραπτά μηνύματα και οπτικό υλικό που επιβεβαίωνε κατά τα άνω την καλή αυτή κατάσταση της υγείας του.

Είναι δε γνωστές στην ιατρική κοινότητα, και όχι μόνον, οι προϋποθέσεις και τα επιστημονικά εκείνα δεδομένα που επιβάλλουν και μετά ταύτα νομιμοποιούν την διασωλήνωση, ως έσχατη ιατρική πράξη παροχής βοήθειας και διάσωσης ενός ασθενή. Το οξυγόνο είναι ένα εξ αυτών, μεταξύ άλλων, όπως όλως ενδεικτικά τα αέρια του αίματος. Το «99» όχι απλώς δεν δικαιολογεί την διασωλήνωση, ούτε μπορεί να γίνει η αποδεκτή η πτώση κατά 29 μονάδες μέσα σε ελάχιστα λεπτά (από 99 σε 70, όπως «ενημερωθήκαμε»), πολλώ μάλλον όταν η «πτώση» αυτή συμπίπτει χρονικά με την επικείμενη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του επεδίωξαν και πέτυχαν και με μεγάλη προσμονή ανέμεναν. Ούτε ο μέσα στα επόμενα λεπτά θάνατός του, ο οποίος παραπέμπει σε συνθήκες θανάτου από οξύ έμφραγμα ή εγκεφαλικό και σε καμία περίπτωση από αναπνευστικό ιό, όσο επικίνδυνο και αν η συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση επιστημονική κοινότητα επιμένει να μας τον παρουσιάζει. Και πολλώ μάλλον, επαναλαμβάνουμε, όταν ο θάνατός του επήλθε τελικά μετά την αναγγελία του σε μας.

Από την στιγμή όμως που κατατέθηκε η μήνυσή μας και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, άρχισε να γίνεται εμφανής η προσπάθεια των αρμοδίων ιατροδικαστικών και εισαγγελικών αρχών να εμποδίσουν την νεκροψία-νεκροτομή και να παρακωλύσουν το έργο της Δικαιοσύνης.

Την επομένη μέρα, 1.4.2021, σαν μακάβριο πρωταπριλιάτικο αστείο, λάβαμε γνώση του υπ’ αριθμ. πρωτ. 251/21/1.4.2021 εγγράφου της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, κ. Αγγελικής Τσιόλα, προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου (Σχετικό υπ’ αριθμ. 2), απευθυνόμενο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, με το οποίο ζητείται να μην διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή. Οι λόγοι που επικαλείται η κ. Τσιόλα είναι επιεικώς απαράδεκτοι η δε επιμονή της στην ματαίωση της νεκροψίας-νεκροτομής εν τέλει αυξάνει τις αρχικές υποψίες μας για τις συνθήκες νοσηλείας και πρωτίστως θανάτου του συζύγου και υιού μας αντίστοιχα.

Το βέβαιον είναι ότι σύμφωνα και με τα ανωτέρω, η ανάκληση της εντολής για την διενέργεια νεκροτομής στη σορό του συζύγου και υιού μας Νικολάου Λυμπερόπουλου, στερείται τόσο νομικής όσο και επιστημονικής βάσης, ενέχει δε τόσο πειθαρχική όσο και ποινική διάσταση, αφού παρακωλύεται σαφώς το έργο της Δικαιοσύνης και εμποδίζεται η πλήρης διερεύνηση των πραγματικών αιτιών θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ώστε εγείρονται σοβαρές ευθύνες για την τέλεση των εγκλημάτων της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας κατά τα άρθρα 259 και 239 του Ποινικού Κώδικα αντίστοιχα.

Βέβαιον είναι, τέλος, ότι η απόφαση ανάκλησης της εντολής για τη διενέργεια νεκροτομής είναι προϊόν ασκήσεως άνωθεν μεγάλης πίεσης προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, την στιγμή που οι υποψίες του κοινού, αφού η υπόθεση έχει λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις, για τα πραγματικά αίτια θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου, ενισχύονται και εκ του γεγονότος, ότι το λογικό και αναμενόμενο εν προκειμένω θα ήταν η ίδια η κυβέρνηση, το νοσοκομείο Πύργου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας, να επιδίωκαν την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να αποκλεισθούν οι εγκληματικές ευθύνες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου για τις συνθήκες νοσηλείας του Νικολάου Λυμπερόπουλου και αυτές πρωτίστως του θανάτου του, όπως αυτές προς το παρόν πλανώνται εκ της καταθέσεως και μόνο της μηνύσεώς μας, από τις δημοσιευθείσες πληροφορίες για τις συνθήκες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει πλέον γνωστές σε πολύ μεγάλο αριθμών πολιτών, εντός και εκτός συνόρων, προκύπτουν δε και εκ της διαφοράς και μόνο μεταξύ του χρόνου της αναγγελίας του θανάτου του Νικολάου Λυμπερόπουλου και του βεβαιωθέντος στο ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου χρόνου που αυτός επήλθε, ενώ είναι σφόδρα πιθανόν να ενισχυθούν οι υποψίες αυτές και από το περιεχόμενο του ιατρικού φακέλου του».

Σημαντικές ειδήσεις στην Ηλεία

Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και αυτό των αστοχιών  της σημερινής δημοτικής αρχής

‘ΗΛΙΔΑ- Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ’ Ουτοπία η ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της Αμαλιάδας Κυκλοφοριακό για … ‘’γερά νεύρα’’ δημιούργημα και …

Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! – «Προστατεύστε τους ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο!!!»

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Υπ. Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Επιτέλους προφυλάξτε το λιμανάκι στο Παλούκι ! Το θέμα της …

Από τους πολίτες με Δήμο ισχυρό-συγκροτημένο για τους πολίτες!…(βίντεο)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ  ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΤ TV Από …

Αναγνώριση – Στήριξη – Συμπόρευση: Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ Αναγνώριση – Στήριξη  –  Συμπόρευση Από τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην Ηλεία …

Δημοφιλείς ειδήσεις στην Ηλεία σήμερα
Ροή ειδήσεων